Det senaste tillskottet på Kolmården är världens starkaste björn som både barn och vuxna gillar. Har du listat ut vem? Det är Bamse såklart! Så ska du ta vägarna förbi Norrköping i sommar är ett besök i djurparken väl värt – här har man nämligen nyss öppnat en ny Bamse-teater.

Kolmården i Norrköping har man i slutet av april i år öppnat upp en ny attraktion. Nu kan både barn och vuxna få träffa världens starkaste björn när de är på besök i parken. Här har man nämligen öppnat upp en sprillans ny Bamse-teater och pjäsen som spelas utspelar sig uppe på farmors vind där Bamse, Skalman och Lille Skut är i full färd med att städa upp bland farmors alla bortglömda gamla prylar som gömmer sig är.

Föreställning för stora och små

I ett pressmeddelande skriver Kolmården att föreställningen passar alla parkens besökare, och inte bara de allra minsta. Föreställningen heter ”Bamse och den hemliga kistan” och nytt för i år är att vi även kommer att få träffa Bamses gamla farmor i Bamseland. Men det är inte bara i Bamseland som vi träffar på nya personligheter, parken har nämligen utökat med fler djur. Till exempel finns fyra tigrar att besöka, en liten giraffkalv har tagit sina första steg och är nu sugen på att träffa besökare tillsammans med en hel drös kamelföl.

Stort intresse för Norrköpings djurpark

Detta är 53:e gången som parken slår upp sina portar förbesökare och intresset är fortsatt högt. Bara i år har man redan hunnit sälja över 30 000 årskort och det är fler än aldrig förr. Men en bra investering för den som handlar det. Det är nämligen inte bara under sommarmånaderna som parken är öppet för besökare eller erbjuder olika evenemang och sevärdheter. Även under hösten är parken ett stort dragplåster tack vare sitt Halloweenfirande och närmare jul bjuds det på julmarknad och spännande shower av olika slag. Så om du inte planerat in ett besök här är det hög tid att göra det – parken erbjuder mycket som du inte vill missa.